ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ BUSINESS PROFILE

Πρόκειται για την ψηφιακή εξέλιξη στην επικοινωνία μεταξύ των επιχειρήσεων και των επισκεπτών τους, ιδανικό για τομείς HoReCa, καταστήματα λιανικής πώλησης και επαγγελματικά γραφεία. Αυτό το καινοτόμο εργαλείο υπερβαίνει τις παραδοσιακές μεθόδους, προσφέροντας μια ανέπαφη, οικολογική και διαδραστική πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις που θέλουν να συνδεθούν με τους πελάτες και τους επισκέπτες τους.

Στην ilo έχουμε λύσεις για κάθε επιχείρηση και παρέχουμε πλήθος από καινοτόμα προϊόντα, όπως και το best seller μας, ilo box.

Business profile anatomy

Lead Management

Συλλέξτε leads γρήγορα και αποτελεσματικά. Οργανώστε τις επαφές σας και δημιουργήστε ευκαιρίες στέλνοντας ένα εξατομικευμένο μήνυμα στις νέες γνωριμίες σας. Η οργάνωση και η διαχείριση των δυνητικών πελατών και των επαφών σας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ με την ilo!

Η Laura άνοιξε το προφίλ του Belize

Πάτησε στο κουμπί του lead form

Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία της

Το ξενοδοχείο Belize μπορεί να διαχειριστεί τα στοιχεία της

lead_1.2
lead_2.2
lead_3.2

Η Laura άνοιξε το προφίλ του Belize

lead_1.2

Πάτησε στο κουμπί του lead form

Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία της

Το ξενοδοχείο Belize μπορεί να διαχειριστεί τα στοιχεία της

How to share

Δείτε μερικούς τρόπους για το πως να κάνετε share το προφίλ σας

qr code

Προσαρμόστε, κατεβάστε και τοποθετήστε το qr όπου επιθυμείτε

qr

equipment

Επιλέξτε μέσα από μια γκάμα φυσικών προϊόντων

equipment_2

wallet

Αποθηκεύστε το προφίλ στο wallet του κινητού

wallet

key features

Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με αυτές τις χρήσιμες λειτουργίες:

customization

Διαμορφώστε το Business Profile σας και κάντε το κομμάτι της επιχείρησής σας. Με πληθώρα επιλογών που μπορείτε να προσαρμόσετε, διασφαλίστε ότι το προφίλ σας ακολουθεί την εταιρική σας ταυτότητα.

Reviews

Προτρέψτε τους πελάτες σας να αφήσουν κριτική για την επιχείρησή σας. Απλοποιήστε την διαδικασία παρέχοντας απευθείας συνδέσμους για κριτική σε δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως Google, Tripadvisor και Booking.

reviews

business solutions

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με μοναδικές λειτουργίες. Μοιράστε τον κωδικό του Wifi, δώστε πληροφορίες για το καιρό στην τοποθεσία σας, καταχωρήστε ωράρια λειτουργίας και πληροφορήστε τους επισκέπτες σας.

business solutions

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

Αναδείξτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας χρησιμοποιώντας έναν δυναμικό ψηφιακό κατάλογο. Βελτιώστε την εμπειρία των πελατών σας με έναν καλά σχεδιασμένο και μοντέρνο κατάλογο.

Ο κατάλογος HoReCa χρησιμεύει ως μια εικονική βιτρίνα για επιχειρήσεις φιλοξενίας όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες. Αυτός ο ψηφιακός κατάλογος εμφανίζει τα προϊόντα και τις προσφορές σας με κομψότητα.
Έχει σχεδιαστεί για να ενημερώνει τους επισκέπτες και να τους δελεάζει, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να εντάξετε αναλυτικές περιγραφές και θελκτικές εικόνες. Απλοποιεί τη λήψη αποφάσεων και βελτιώνει την εμπειρία των πελατών.

Ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και λιανικής. Με τον κατάλογο αυτό, τα προϊόντα σας ζωντανεύουν με εικόνες υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες περιγραφές. Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν στις συλλογές σας, να μάθουν για τις δυνατότητες των προϊόντων και να αποφασίσουν για τις αγορές τους. Αυτός ο κατάλογος παρέχει ευκολία πλοήγησης, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να εξερευνήσουν τις προσφορές σας και προωθώντας μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών.

Ο κατάλογος υπηρεσιών είναι προσαρμοσμένος για επιχειρήσεις όπως ινστιτούτα αισθητικής ή συμβουλευτικές υπηρεσίες και εστιάζει στο ευρύ φάσμα των παρεχόμενων επαγγελματικών υπηρεσιών. Αυτό το ψηφιακό φυλλάδιο περιγράφει λεπτομερώς και με σαφήνεια τις προσφορές των υπηρεσιών σας. Επιτρέπει στους πελάτες να κατανοήσουν την αξία και το εύρος της επιχείρησής σας. Ενσωματώστε εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας για να κάνετε τον κατάλογο υπηρεσιών σας πιο ελκυστικό.

Αυτός ο κατάλογος χρησιμεύει ως ένα ευέλικτο εργαλείο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα του χώρου σας ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Αυτοί οι κατάλογοι όχι μόνο μειώνουν την ανάγκη για φυσικά φυλλάδια, συμβάλλοντας σε έναν πιο πράσινο πλανήτη, αλλά παρέχουν επίσης μια καθηλωτική εμπειρία με εικόνες υψηλής ποιότητας και στοιχεία που ζωντανεύουν τον χώρο σας. Από θέατρα έως συνεδριακές αίθουσες, οι ψηφιακοί μας κατάλογοι σας βοηθούν να αναδείξετε τα μοναδικά σημεία του χώρου σας, τις εκδηλώσεις σας και, τελικά, να προσελκύσετε ένα ευρύτερο κοινό.

and so much more

Ανακαλύψτε περισσότερες δυνατότητες της ilo

Analytics

Αποκτήστε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση του προφίλ σας. Παρακολουθήστε στοιχεία όπως ο αριθμός των scan, το σύνολο των δυνητικών πελατών σας, τα πιο δημοφιλή link της κάρτας σας ή πόσες φορές έχει αποθηκευτεί η επαφή σας.

analytics_2

auto translate

Επιλέξτε ανάμεσα σε 10+ γλώσσες όπου το προφίλ ή ο κατάλογος σας μπορεί να εμφανίζεται στους επισκέπτες σας.

auto-translate

social media integration

Ενσωματώστε τα social link της επιχείρησής σας δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες σας να περιηγηθούν εύκολα και γρήγορα σε αυτά.

social media

ILO APP

Σε έναν κόσμο όπου κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, η εφαρμογή μας είναι ο απόλυτος σύντροφός σας. Ειδικά σχεδιασμένο για δυναμικούς επαγγελματίες, σας προσφέρει τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης απευθείας στα χέρια σας. Είτε βρίσκεστε στο ταξί, στην καφετέρια ή μεταξύ συσκέψεων, η διαχείριση του ψηφιακού προφίλ σας γίνεται παιχνιδάκι.

Η εφαρμογή της ilo σας παρέχει ευελιξία και ευκολία, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Διασφαλίζει ότι οποιαδήποτε αλλαγή ή ενημέρωση στο προφίλ γίνεται με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Με την εφαρμογή της ilo είστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά!