Business Ideas

Η Phygital εποχή, η NFC τεχνολογία και το μέλλον των επιχειρήσεων

Στο σημερινό επιχειρηματικό τοπίο, η συγχώνευση του φυσικού και του ψηφιακού κόσμου έχει γεννήσει μια νέα εποχή γνωστή ως «Phygital Era», εκ των λέξεων physical και digital. Για τις επιχειρήσεις, η πλοήγηση σε αυτήν την εποχή απαιτεί μια ισχυρή στρατηγική. Μια στρατηγική που συγχωνεύει απρόσκοπτα τις εμπειρίες εκτός σύνδεσης και τις διαδικτυακές εμπειρίες. Ως εταιρεία τεχνολογίας που προσφέρουμε προϊόντα με NFC τεχνολογία, πιστεύουμε ότι η τεχνολογία δεν είναι απλώς ένα εργαλείο. Είναι ένας αξιόπιστος σύμμαχος στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις αλληλεπιδρούν με το κοινό τους.

Η άνοδος της Phygital εποχής

Ο όρος «Phygital» συνδυάζει το «φυσικό» και το «ψηφιακό» για να περιγράψει εμπειρίες που συνδυάζουν τον απτό και τον εικονικό κόσμο. Σε αυτό βοήθησε η άνοδος των ψηφιακών καινοτομιών και η αυξανόμενη ζήτηση από τους καταναλωτές για πιο εξατομικευμένες και αποτελεσματικές εμπειρίες.

Ψηφιακοί κατάλογοι με NFC τεχνολογία

Στον κλάδο της φιλοξενίας, ειδικά στα εστιατόρια, τις καφετέριες και τα μπαρ, η ζήτηση για γρήγορη, ανέπαφη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση είναι υψηλότερη από ποτέ. Δείτε πώς οι ψηφιακοί κατάλογοι με NFC μεταμορφώνουν το παιχνίδι:

1. Ανέπαφη εστίαση: Πατώντας απλώς τα smartphone τους σε μια ετικέτα NFC ενσωματωμένη στο τραπέζι ή στον τοίχο, οι πελάτες μπορούν να δουν άμεσα τον κατάλογο στις συσκευές τους. Αυτό ελαχιστοποιεί τη σωματική επαφή, εξασφαλίζοντας μια ασφαλέστερη εμπειρία φαγητού ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας στην εποχή μετά την πανδημία.

2. Δυναμικοί κατάλογοι: Αντί να επανεκτυπώνουν τους καταλόγους για μικρές αλλαγές ή εποχιακές ενημερώσεις, τα εστιατόρια μπορούν εύκολα να ενημερώσουν τους ψηφιακούς καταλόγους τους. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει αλλαγές σε πραγματικό χρόνο.

3. Άμεση παραγγελία: Τα ψηφιακά μενού μπορούν να είναι διαδραστικά. Τώρα οι πελάτες σας μπορούν να παραγγείλουν κατευθείαν μέσω του ψηφιακού καταλόγου. Μέσω του ilo box, καταχωρούν άμεσα και εύκολα τα προϊόντα που θέλουν, χωρίς καθυστέρηση. Τέτοιες ενέργειες μπορούν να αναβαθμίσουν την εμπειρία εστίασης και να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εντύπωση.

4. Βιωσιμότητα: Μειώνοντας την ανάγκη για τυπωμένους καταλόγους, τα εστιατόρια μπορούν να υιοθετήσουν μια πιο πράσινη προσέγγιση, ευθυγραμμιζόμενα με τους παγκόσμιους στόχους βιωσιμότητας.

Επαγγελματικές κάρτες NFC

Πέρασαν οι μέρες που οι επαγγελματικές κάρτες ήταν απλώς ένα κομμάτι χαρτί με στοιχεία επικοινωνίας. Οι επαγγελματικές κάρτες NFC εγκαινιάζουν μια νέα εποχή δικτύωσης:

1. Διαδραστικά προφίλ: Σκανάρετε μια επαγγελματική κάρτα NFC και θα κατευθυνθείτε αμέσως σε ένα δυναμικό ψηφιακό προφίλ. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο βιογραφικό σημείωμα, χαρτοφυλάκιο. Συνεπώς, προσφέρει μια πλουσιότερη εικόνα για τον επαγγελματία πίσω από την κάρτα.

2. Εύκολη χρήση: Αντί για στοίβες καρτών σε κάθε συνέδριο ή εκδήλωση, μπορείτε απλά να δείξετε την ψηφιακή σας κάρτα. Δώστε την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποθηκεύσουν τα στοιχεία σας απευθείας στο τηλέφωνό τους, διασφαλίζοντας ότι οι επαφές δεν θα χαθούν.

3. Ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο: Αλλάξατε τον αριθμό τηλεφώνου σας; Αποκτήσατε νέο ρόλο στην εταιρία σας; Με τις επαγγελματικές κάρτες NFC, μπορείτε να ενημερώνετε τα στοιχεία σας σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας ότι οι κάρτες εξακολουθούν να οδηγούν στις πιο πρόσφατες πληροφορίες σας.

Επαγγελματικές κάρτες NFCΗ NFC τεχνολογία ως  στρατηγική

Για τις επιχειρήσεις, η ενσωμάτωση του NFC είναι κάτι περισσότερο από την απλή υιοθέτηση μιας τεχνολογικής τάσης. Πρόκειται για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών, την ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών και τη διατήρηση της πρωτοπορίας σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά. Το NFC παρέχει τα εργαλεία για τη δημιουργία ουσιαστικών και διαρκών εντυπώσεων.

Η τεχνολογία ως σύμμαχος

Το να δούμε την τεχνολογία απλώς ως εργαλείο θα ήταν μια υποτίμηση. Στην Phygital Era, η τεχνολογία είναι μια επέκταση του ήθους μιας επιχείρησης και ένα κρίσιμο συστατικό στη δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών πελατών. Ως εταιρεία που παρέχει προϊόντα – λύσεις NFC, ενθαρρύνουμε τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις να βλέπουν την τεχνολογία ως συνεργάτη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τις λειτουργίες, τις στρατηγικές και τις σχέσεις με τους πελάτες.

Η Phygital εποχή δεν είναι μια φευγαλέα τάση. Είναι η απόδειξη της νέας κατεύθυνσης προς την οποία κατευθύνονται οι αλληλεπιδράσεις των επιχειρήσεων και των καταναλωτών. Οι εταιρείες που μπορούν να πλοηγηθούν σε αυτή την νέα εποχή, φυσικού και ψηφιακού κόσμου, με σύμμαχο την τεχνολογία, θα είναι οι πρωτοπόροι στη δημιουργία εμπειριών που έχουν βαθιά απήχηση στο κοινό τους. Με την τεχνολογία NFC που συνεχίζει να γεφυρώνει αυτούς τους κόσμους, οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες.