Tools – Technology

Παρουσιάζουμε το Petilo, την ψηφιακή ταυτότητα για κατοικίδια

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έλευση του νέου μας προϊόντος! Το Petilo είναι εδώ! Στην ilo γνωρίζουμε ότι η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο μέρος σχεδόν κάθε πτυχής της ζωής μας. Τα κατοικίδιά μας μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις τεχνολογικές εξελίξεις που διευκολύνουν την ασφάλεια και την ευημερία τους.

Τι είναι το Petilo;

Το Petilo δεν είναι απλώς μια ετικέτα. Είναι μια ολοκληρωμένη ψηφιακή ταυτότητα για το κατοικίδιό σας. Με μια ματιά, απλά σαρώνοντας την ετικέτα, ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στις βασικές πληροφορίες σχετικά με τον χνουδωτό φίλο σας. Από το όνομα, την ηλικία και τον αριθμό επικοινωνίας σας έως λεπτομέρειες σχετικά με τον κτηνίατρό τους, την κατάσταση εμβολιασμού και αν έχουν τσιπ, το Petilo είναι μια ενιαία λύση για όλα τα σημαντικά δεδομένα των κατοικίδιων ζώων.

Σημαντικές λειτουργίες του Petilo

1. Άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες: Το να χάνεις το κατοικίδιό σου σίγουρα είναι μια σπαρακτική πραγματικότητα. Όσο πιο γρήγορα μπορεί κάποιος να το εντοπίσει και να επικοινωνήσει μαζί σου, τόσο λιγότερο το άγχος και η ταλαιπωρία για εσένα αλλά και για το κατοικίδιο. Με το Petilo, ένα απλό tap στο κινητό ή μια γρήγορη σάρωση του εξατομικευμένου κωδικού QR, παρέχει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για να διευκολυνθεί η επικοινωνία.

2. GPS Tracking: Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Petilo, που διευκολύνει ακόμα περισσότερο την εύρεση του χαμένου κατοικίδιου, είναι η δυνατότητα να στέλνει ειδοποίηση της τοποθεσίας κατά τη σάρωση της ετικέτας.

3. Οργανωμένη φροντίδα κατοικίδιου: Με το Petilo μπορείς να θέσεις υπενθυμίσεις για επερχόμενα ραντεβού. Έτσι δεν θα χάσεις ποτέ ξανά το ραντεβού στον κτηνίατρο ή τον groomer. H ρουτίνα φροντίδας του μικρού σας φίλου γίνεται πλέον παιχνιδάκι!

Καθώς, η τεχνολογία εξελίσσεται, οι ψηφιακές ταυτότητες μπορεί να γίνουν ο κανόνας. Με το Petilo είστε ένα βήμα μπροστά και διασφαλίζετε ότι το κατοικίδιό σας είναι κατάλληλα εξοπλισμένο για το μέλλον.

Πώς λειτουργεί;

Το Petilo λειτουργεί με τεχνολογία NFC, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να σαρωθεί χρησιμοποιώντας ένα σύγχρονο smartphone. Ταυτόχρονα, πάνω στην ετικέτα βρίσκεται ένας κωδικός QR για εύκολη σάρωση με την κάμερα. Μόλις σαρωθεί, εμφανίζει το ψηφιακό προφίλ του κατοικίδιου ζώου, παρέχοντας αμέσως όλα τα απαραίτητα δεδομένα. Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση του GPS σημαίνει ότι καταγράφεται επίσης η θέση της σάρωσης, η οποία μπορεί να είναι καθοριστική και άκρως βοηθητική για κάποιον που έχει χάσει το ζωάκι του.

Το Petilo είναι κάτι περισσότερο από ένα προϊόν τεχνολογίας. Είναι μια δέσμευση για υπεύθυνη ιδιοκτησία των κατοικίδιων ζώων. Τα κατοικίδια είναι οικογένεια. Και όπως κάθε μέλος της οικογένειας, η ασφάλεια, η ευημερία και η φροντίδα τους είναι υψίστης σημασίας. Το Petilo είναι ένα εργαλείο για να διασφαλίσουμε ότι οι μικροί φίλοι μας παραμένουν ασφαλείς, έχουν την απαραίτητη φροντίδα και το πιο σημαντικό, βρίσκουν πάντα το δρόμο τους πίσω στο σπίτι.

Μπορείτε να κάνετε την αγορά σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και φυσικά να δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας.