Tools – Technology

Επαγγελματική κάρτα ilo – Το μέλλον των business cards

Πως μπορεί μια επαγγελματική κάρτα ilo να συνδέεται με την οικολογία και με τις σύγχρονες ανάγκες της εποχής; Είναι αλήθεια ότι διανύουμε μία εποχή που η τάση για την προστασία του περιβάλλοντος ολοένα και αυξάνεται. Και αυτό είναι ένα φωτεινό στοιχείο της εποχής μας. Ταυτόχρονα, η δίψα για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Περάσαμε πολλά, βγαίνουμε από ένα σκοτεινό τούνελ γεμάτο αμφιβολία και φόβο και έχουμε αυξημένες ανάγκες. Ανάγκες για ποιότητα στη ζωή, στην επιχειρηματικότητα, στην κάθε μας ημέρα. Ζητάμε: επαφή, αμεσότητα, ένα καλύτερο περιβάλλον, υγεία και πρόοδο.

Η Θεσσαλονίκη φέρνει τις πρώτες έξυπνες επαγγελματικές κάρτες στην Ελλάδα

Στο κλίμα αυτό, μια ομάδα νέων από τη Θεσσαλονίκη δημιούργησε ένα καινοτόμο προϊόν που με οικολογικό concept μάς φέρνει όλους πιο κοντά, ανέπαφα και δυναμικά. Έχετε σκεφτεί ποτέ την ιδανική συνθήκη όπου ανά πάσα στιγμή μοιράζεστε προσωπικά σας στοιχεία ή το επαγγελματικό σας προφίλ χωρίς σπατάλη χαρτιού, χωρίς χρονοβόρα downloads εφαρμογών αλλά, την ίδια στιγμή, ανέπαφα, αξιόπιστα και σε αληθινό χρόνο; Η συνθήκη αυτή είναι γεγονός, έρχεται από το μέλλον… και θα κάνει το παρόν μας καλύτερο. Η νέα επαγγελματική κάρτα ilo ή αλλιώς ilo business card που μοιράζεται με ένα tap και μας συνδέει με όποιον και όποτε επιλέξουμε. ilo, μια επαναχρησιμοποιούμενη κάρτα που αντικαθιστά τις συμβατικές, λέει τέλος στην σπατάλη φυσικών πόρων και ανοίγει νέες πόρτες για την κοινωνική ή επαγγελματική μας ζωή.

Επαγγελματική κάρτα ilo Η επαγγελματική κάρτα ilo δουλεύει με ένα tap

Με ανέπαφο μοίρασμα των πληροφοριών της επιλογής μας στο κινητό του προσώπου που μας ενδιαφέρει, όπως ακριβώς συναλλασσόμαστε ανέπαφα με την κάρτα της τράπεζάς μας. Με τη βοήθεια της γραφιστικής ομάδας της ilo, σχεδιάζεται κατά πώς θέλουμε, διαθέτει υψηλή αισθητική, φορτώνεται με τα δεδομένα που μόνο εμείς θα επιλέξουμε, δεν χαλάει, δεν καταστρέφει το περιβάλλον, κρατάει αρχείο των δραστηριοτήτων μας και δεν «μας τελειώνει» ποτέ. Και εάν αλλάξουμε γνώμη; Κανένα πρόβλημα. Η επαγγελματική κάρτα ilo είναι ευέλικτη και είναι στο χέρι μας… Μέσα από το προσωπικό μας panel επιλογών, αλλάζουμε τα δεδομένα μας ανά πάσα στιγμή. Κοστίζει ακριβά; Το κόστος είναι ελάχιστο, πολύ μικρότερο από το κόστος σχεδιασμού και εκτύπωσης συμβατικών καρτών και, οπωσδήποτε, ένα κόστος που πληρώνεται μία και μοναδική φορά, ανεξάρτητα από πόσες φορές θα την φορτώσουμε με νέα δεδομένα. Πώς λειτουργεί; Η μόνη προϋπόθεση για τη χρήση της ilo business card είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα μοιραστούμε πληροφορίες για το προφίλ μας να διαθέτει κινητό τηλέφωνο ή tablet τεχνολογίας 2017 και έκτοτε, δηλαδή να διαθέτει συσκευή με τεχνολογία NFC, και να είμαστε συνδεδεμένοι στο internet. Δείτε τη λίστα συμβατότητας συσκευών εδώ.

Business card με QR code

Για τους λάτρεις του vintage… η κάρτα δουλεύει και με QR code, no worries. Πώς θα την αποκτήσουμε; Με τρία απλά βήματα μέσα από το www.ilo.com.gr, θα έρθει στο σπίτι και θα είναι αμέσως έτοιμη για χρήση. Ilo, η προσωπική μας κάρτα που θα εκπληρώσει τον σκοπό της σε κάθε περίπτωση, θα μας γλιτώσει από κόπο, χρόνο, περιττά έξοδα, θα τονώσει την οικολογική μας συνείδηση, θα μας προσκαλέσει να μοιραστούμε, παραμένοντας ασφαλείς.
Οι δημιουργοί της επαγγελματικής κάρτας ilo είναι ανήσυχα πνεύματα. Σχεδιάζουν κι άλλες εφαρμογές απολύτως εξειδικευμένες στον Τουρισμό και στη Φιλοξενία, εφαρμογές που θα απογειώσουν την εμπειρία πελάτη και θα τονώσουν τον κλάδο. Μια επανάσταση στην εξυπηρέτηση, στο concept των ανέπαφων συναλλαγών, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.

Είναι καιρός να δούμε κάποια προβλήματα να λύνονται. Ένα, ένα.