Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η ψηφιακή επαγγελματική κάρτα;

Η ψηφιακή επαγγελματική κάρτα είναι ένας σύγχρονος και ασφαλής τρόπος για να μοιραστείτε σημαντικές πληροφορίες. Αντικαθιστούν τις παραδοσιακές χάρτινες κάρτες καθώς είναι πιο οικολογικές και οικονομικές. Χρησιμοποιήστε τις ilo cards και συμπεριλάβετε λεπτομέρειες όπως όνομα, email, αριθμό τηλεφώνου, ιστοσελίδα, φωτογραφίες και βίντεο, βιογραφικό, συνδέσμους social media και πολλά άλλα.

Μπορώ να δημιουργήσω ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες χωρίς να κατεβάσω την εφαρμογή;

Η χρήση της εφαρμογής δεν είναι απαραίτητη, αλλά συνιστάται για μια πιο βολική on-the-go διαχείριση της ψηφιακής επαγγελματικής κάρτας.

Πώς μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή;

Κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του App Store ή του Google Play. Αναζητήστε την ilo - Digital Business Card.

Χρειάζεται το άλλο άτομο κάποια εφαρμογή για να λάβει τις πληροφορίες μου;

Όχι, η χρήση οποιασδήποτε εφαρμογής δεν είναι απαραίτητη για να λάβει κάποιος τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Μοιραστείτε το ψηφιακό σας προφίλ ελεύθερα!

Πώς μπορώ να κατεβάσω τον κωδικό QR μου;

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Download QR που θα βρείτε στο διαχειριστικό περιβάλλον ή στην εφαρμογή μας κατά τη διαχείριση του προφίλ σας.

Στην ilo παρέχετε επαγγελματικές κάρτες με NFC;

Στη ιστοσελίδα μας, θα βρείτε επαγγελματικές NFC κάρτες και άλλα σχετικά προϊόντα. 

Τι είναι το Business PROfile;

Το Business PROfile είναι το ψηφιακό προφίλ της επιχείρησής σας. Στο επίκεντρο του προφίλ βρίσκεται η δέσμευση για βιωσιμότητα και σύγχρονες ανέσεις. Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για την επιχείρησή σας με μια απλή σάρωση ή κλικ, από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός Business PROfile;

Το Business PROfile είναι ένα πλήρες εργαλείο που εξαλείφει την ανάγκη για χάρτινα ενημερωτικά φυλλάδια ή μενού. Είναι ένας σύγχρονος και οικονομικός τρόπος για να μοιραστείτε όλες τις πληροφορίες της επιχείρησής σας, όπως τον κατάλογό σας, τα ωράρια λειτουργίας, τον κωδικό Wi-Fi και πολλά άλλα. Βελτιώστε την εμπειρία των επισκεπτών και των πελατών σας ενσωματώνοντας το ψηφιακό προφίλ της επιχείρησής σας στις καθημερινές σας λειτουργίες.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν κατάλογο;

Η ilo σας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας δημιουργώντας έναν πλήρη και ελκυστικό κατάλογο. Όταν εγγραφείτε στο διαχειριστικό, my ilo, μεταβείτε στo Catalogs και επιλέξτε τον κατάλογο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Προσαρμόστε τον κατάλογό σας και συμπεριλάβετε τα προϊόντα σας με λεπτομερείς πληροφορίες για τους πελάτες.

Eίναι το ilo συμβατό με όλα τα smartphone και τις συσκευές;

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα ένα ψηφιακό προφίλ και να το μοιραστείτε χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή iOs ή Android.

Υπάρχουν διαφορετικά πακέτα συνδρομών στην ilo;

Μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο συνδρομής για την ψηφιακή επαγγελματική σας κάρτα εδώ.

Αν ενδιαφέρεστε για το Business Profile για την επιχείρησή σας δείτε τα πακέτα μας εδώ.

Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μου δεδομένα στην ilo;

Η ilo ακολουθεί όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την ασφάλεια των δεδομένων. Τα δεδομένα κρυπτογραφούνται με SSL και αποθηκεύονται σε αφιερωμένο διακομιστή που προστατεύεται με τείχος προστασίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την πολιτική μας.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής για τις συνδρομές ilo;

Για να ενεργοποιήσετε μια συνδρομή ilo, έχουμε πραγματοποιήσει διασύνδεση με την Stripe, ώστε να διευκολύνουμε την διαδικασία ακόμα περισσότερο. Εκεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας ή να πληρώσετε με Google Pay & Apple Pay.