Tools – Technology

Συχνές ερωτήσεις για το Petilo, την έξυπνη ταυτότητα για κατοικίδια ζώα

Ως εταιρεία τεχνολογίας, δημιουργήσαμε το Petilo, μια επαναστατική έξυπνη ταυτότητα για κατοικίδια ζώα. Σε αντίθεση με τις συμβατικές ταυτότητες κατοικίδιων, το Petilo προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό προφίλ για τους μικρούς μας φίλους. Με την τεχνολογία NFC και τους κωδικούς QR, το Petilo φροντίζει οι πληροφορίες σχετικά με τον αγαπημένο σου φίλο να είναι άμεσα διαθέσιμες σε όποιον το σκανάρει. Παρακάτω θα απαντήσουμε στις πιο συχνές ερωτήσεις για την έξυπνη ταυτότητα για κατοικίδια ζώα.

Χρειάζεται να κατεβάσω κάποια εφαρμογή για να χρησιμοποιήσω το Petilo;

Δεν απαιτείται κάποια εφαρμογή. Η διαχείριση του προφίλ γίνεται μέσα από το διαχειριστικό μας, το my.ilo.com.gr. Με τους κωδικούς ενεργοποίησης που θα βρείτε στην συσκευασία, μπορείτε να συνδεθείτε και να φτιάξετε το ψηφιακό προφίλ του μικρού σας φίλου.

Αυτός που σκανάρει το Petilo χρειάζεται να έχει κάποια εφαρμογή;

Όχι, κατά το σκανάρισμα την έξυπνης ταυτότητας για κατοικίδια, ανοίγει αυτόματα το ψηφιακό προφίλ που έχουμε δημιουργήσει (web based). Έτσι, εάν κάποιος βρει τον μικρό μας φίλο και σκανάρει το Petilo στο κολάρο του, μπορεί να δει τα στοιχεία επικοινωνίας μας και να έρθει σε επαφή μαζί μας. Ακόμα, μπορεί να πληροφορηθεί για οποιαδήποτε αλλεργία που μπορεί να έχει το κατοικίδιό μας και πολλά ακόμα χρήσιμα στοιχεία που διασφαλίζουν ότι θα παραμείνει ασφαλής για όσο βρίσκεται μακριά.

Υπάρχει συνδρομή;

Όχι, δεν υπάρχει κάποια συνδρομή. Αγοράζετε το Petilo στο χρώμα που σας αρέσει, δημιουργείτε το προφίλ του κατοικίδιου σας βάζοντας όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, το κρεμάτε στο κολάρο και είστε έτοιμοι!

Χρειάζεται να φορτίσω το Petilo;

Το Petilo δεν χρειάζεται φόρτιση. Η τεχνολογία NFC που χρησιμοποιεί η έξυπνη ταυτότητα για κατοικίδια λειτουργεί μόλις έρθει σε επαφή με μια κινητή συσκευή για να εμφανίσει το προφίλ του χνουδωτού μας φίλου.

Μπορώ να δω την τοποθεσία του κατοικιδίου μου ανά πάσα στιγμή;

Καθώς το Petilo δεν είναι συσκευή εντοπισμού, πρέπει να σκαναριστεί για να σας ειδοποιήσει για την τοποθεσία του. Όταν γίνεται scan ή tap στην ταυτότητα, έρχεται ειδοποίηση στο email σας με την τοποθεσία.

Το Petilo είναι αδιάβροχο;

Ναι, είναι αδιάβροχο. Γνωρίζοντας πόσο δραστήρια μπορεί να είναι τα ζωάκια μας, φροντίσαμε να είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό. Μπορείτε να το κρεμάσετε άφοβα στο κολάρο του κατοικίδιου σας!

Μπορώ να το τοποθετήσω στο κολάρο της γάτας μου;

Φυσικά! Tο Petilo είναι σχεδιασμένο για να είναι άνετο σε σκύλους αλλά και γάτες. Για να προστατέψετε το κατοικίδιο σας ανεξάρτητα από το μέγεθος και την ράτσα του.

Πώς λειτουργεί το ημερολόγιο σημειώσεων;

Μέσα στο διαχειριστικό περιβάλλον της ilo, θα βρείτε ένα ημερολόγιο σε κάθε Petilo που έχετε ενεργοποιήσει. Πατώντας στο κουμπί διαχείριση, οδηγείστε στο ημερολόγιο του κατοικίδιού σας. Με ένα κλικ στην ημέρα που επιθυμείτε, σας ανοίγει μια καρτέλα για να προσθέσετε τις λεπτομέρειες της υπενθύμισης. Ορίστε τίτλο, σημειώσεις και πότε θέλετε να ειδοποιηθείτε και πατήστε στο κουμπί Προσθήκη για να αποθηκευτεί το συμβάν στο ημερολόγιο. Μην ξεχάσετε ποτέ το επόμενο ραντεβού στον κτηνίατρο!

To Petilo είναι συμβατό με όλες τις συσκευές;

Ναι, η έξυπνη ταυτότητα για κατοικίδια λειτουργεί κανονικά τόσο με iOS όσο και με Android συσκευές. Περιέχει τεχνολογία NFC και QR code για κινητά παλαιότερης γενιάς που δεν υποστηρίζουν NFC. Just Tap or Scan!

Και γιατί να πάρω το Petilo για το κατοικίδιό μου;

Με το Petilo έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο και διαδραστικό ψηφιακό προφίλ με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα κατοικίδιά σας. Ενημερώνετε τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή, ορίζετε υπενθυμίσεις, παρέχετε ένα δίχτυ ασφαλείας για τους χνουδωτούς σας φίλους. Είναι μια εύχρηστη και έξυπνη ταυτότητα για κατοικίδια! Όμως δεν είναι απλά ένα tag για τα κατοικίδια σου. Είναι η φωνή τους όταν δεν είσαι κοντά!

Μπορείτε να κάνετε σήμερα την αγορά σας από την σελίδα μας, επιλέγοντας το Petilo που σας αρέσει και φροντίζοντας για τον αγαπημένο σας φίλο.