Για εστίαση / ξενοδοχεία / airbnb / γραφεία

ilo box

Το ilo box είναι μια καινοτομία που δημιουργήσαμε για να διευκολύνουμε την εσωτερική λειτουργία των εστιατορίων / ξενοδοχείων και άλλων επιχειρήσεων.

Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

Πώς το κάνει αυτό;

Με μια κομψή συσκευή τεχνολογίας (ilo box) σε κάθε τραπέζι ή κάθε δωμάτιο, μπορείτε να δώσετε αμέτρητες δυνατότητες στους πελάτες σας. Όλα αυτά σε ένα προφίλ πολλαπλών λειτουργιών (multi προφίλ) που εύκολα μπορείτε να διαχειριστείτε, να αλλάξετε τις πληροφορίες και τα links του.

ilo box three colors

Αρκεί ένα άγγιγμα του κινητού ή ένα scan του QR code

Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης σας, μπορεί να έχει στην οθόνη του κινητού του ταυτόχρονα και οργανωμένα μερικές από τις παρακάτω λειτουργίες.
(χωρίς τη χρήση κάποιου application)

Δείτε ένα δείγμα ενός επαγγελματικού προφίλ εδώ

Αυτές είναι κάποιες από τις πολλές δυνατότητες που σας προσφέρει το ilo box

Εξυπηρετήστε και τους ξένους επισκέπτες

Με το ilo box έχετε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε τις πληροφορίες σας στα Ελληνικά και το ilo σας μεταφράζει το προφίλ αυτόματα με τη μετάφραση να αγγίζει 99% επιτυχία στα Αγγλικά,Γερμανικά,Ισπανικά,Ρωσικά,Γαλλικά,Κινέζικα,Ολλανδικά,Ιταλικά κλπ

my ilo management

Πώς διαχειρίζεστε το προφίλ σας;

Μπορείτε πολύ εύκολα κάνοντας login στο my.ilo (διαχειριστικό περιβάλλον) να ορίσετε και να αλλάξετε πληροφορίες ανά πάσα στιγμή. Οι αλλαγές γίνονται σε πραγματικό χρόνο!

Δείτε στο κανάλι μας στο YouTube βιντεάκια σχετικά με τη διαχείριση του προφίλ πατώντας εδώ

Γιατί να επιλέξετε το ilo box;

Covid Free


Μοιραστείτε ανέπαφα και ακίνδυνα (COVID FREE) τα στοιχεία σας, χάρη στην τεχνολογία NFC που υπάρχει στα προϊόντα ilo.

Είναι οικολογικό


Σταματάτε να εκτυπώνετε κάρτες, φυλλάδια, μενού κ.ά που συνήθως καταλήγουν σε κάδους σκουπιδιών ή αχρηστεύονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα λόγω αλλαγών. Παίρνετε το ilo box μια φορά και το έχετε για πάντα!

Είναι ευέλικτο


Αλλάζετε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα τα στοιχεία και τα links που θέλετε να βλέπουν οι πελάτες σας όποτε το επιθυμείτε μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον του my.ilo

Εσείς τι θα διαλέγατε;

has been added to your cart.
Φόρμα πληρωμής
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειο