Συχνές ερωτήσεις

Όχι, λειτουργεί με ένα tap. Η τεχνολογία είναι ίδια με το Apple & Android Pay. Πλέον 9/10 κινητά είναι συμβατά. Για τις συσκευες που δεν υποστηρίζουν NFC, έχουμε τοποθετήσει QR code.

Ναι, μέσω του my.ilo.com.gr. Κάνοντας εγγραφή και ενεργοποιώντας την κάρτα, δημιουργείτε ενέργειες και τις ορίζετε αναλόγα με το τι θέλετε να δείχνετε.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και μόλις παραλάβετε την κάρτα, θα κάνετε εγγραφή στο διαχειριστικό εργαλείο και μπορείτε να ορίσετε τα στοιχεία που επιθυμείτε να εμφανίζονται.

Όχι, η σχεδίαση της κάρτας είναι συγκεκριμένη. Για την κάρτα με λογότυπο στη μία μεριά τοποθετείτε το λογότυπο, στην άλλη το ονοματεπώνυμο και προαιρετικά το επάγγελμα – ιδιότητα.

Στην κάρτα με το όνομα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε το όνομα και προαιρετικά το επάγγελμα – ιδιότητα.

Ναι, μπορείτε να έχετε όσες κάρτες θέλετε και να δείχνετε διαφορετικά δεδομένα στη κάθε μία.

Ναι, με όλες είτε έχουν NFC είτε όχι. Για τις συσκευές χωρίς NFC έχουμε τοποθετήσει το QR code.

Ναι, η κάρτα δεν περιέχει κανένα στοιχείο δικό σας. Τα στοιχεία σας είναι αποθηκευμένα σε server που τηρεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Για δική σας ασφάλεια μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κάρτα ώστε να μη προβάλει κάτι σε περίπτωση που τη σκανάρει κάποιος.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και σε περίπτωση που έχετε επιλέξει την κάρτα με το λογότυπο σας, θα λάβετε ένα email από τους γραφίστες μας. Εκεί θα βρείτε μια φόρμα όπου πρέπει να τη συμπληρώσετε με τα πεδία που απαιτούνται.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας όπως σας αρέσει. Μπορείτε να βάλετε όποια link και όποια στοιχεία θέλετε, όποτε εσείς το θέλετε. Μερικά από αυτά είναι τα εξής: Η επαφή του κινητού σου, Social Media, PayPal, Κάποιο event κ.ά

Όχι, αγοράζετε την κάρτα σας και έπειτα χρησιμοποιείτε τα link όπως επιθυμείτε χωρίς κάποια συνδρομή ή επιπλέον κόστος.

Κάνοντας την αγορά σας θα λάβετε την κάρτα σας εντός 10 εργάσιμων ημερών σε ειδική συσκευασία.

Πολύ πιθανόν να μην έχετε ορίσει την προεπιλεγμένη ενέργεια που θα δείχνει κάρτα. Μέσα από το my.ilo.com.gr > οι κάρτες μου > επεξεργασία > ορισμός προεπιλεγμένης ενέργειας, ορίζετε στη κάρτα την προεπιλεγμένη ενέργεια που θα δείχνει.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειο