Τί είναι μια ψηφιακή επαγγελματική κάρτα;

Η ψηφιακή επαγγελματική κάρτα ilo είναι κομψή, φιλική προς το περιβάλλον και μπορεί να κοινοποιηθεί εύκολα με ένα scan. Σκεφτείτε την ως μια κλασική επαγγελματική κάρτα αλλά καλύτερη. Δεν χρειάζεται πλέον να εκτυπώνετε χάρτινες κάρτες ή να ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε.

Περιέχει όλα όσα θέλετε να μοιραστείτε με τις επαφές σας - το όνομά σας, τον τίτλο εργασίας, τα στοιχεία επικοινωνίας, τους συνδέσμους προς τα social media ή την ιστοσελίδα σας. Και το καλύτερο; Μπορείτε ανά πάσα στιγμή και χωρίς περιορισμούς να ενημερώνετε αυτές τις πληροφορίες.

Τέρμα στα: "Ωχ, αυτός είναι ο παλιός μου αριθμός!"

Ilo digital business card template
Και για όσους επιθυμούν να έχουν μια φυσική επαγγελματική κάρτα, η ilo έχει την λύση. Σχεδιάστε την δική σας NFC Επαγγελματική κάρτα, σήμερα!
Ilo digital business card template
Customizable
Interactive
Simple to share
Eco-friendly
Cost-effective

digital card anatomy

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ

TEMPLATES

Η ilo προσφέρει τα πιο μοναδικά templates για ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες. Ξεχωρίστε από το πλήθος και εντυπωσιάστε σε κάθε συνάντηση. Επιλέξτε ένα από τα ξεχωριστά layouts και γίνετε δημιουργικοί στη σύνθεση του ψηφιακού σας προφίλ!

Περιλαμβάνει όλες τις ζωτικές πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε με μίνιμαλ διάθεση. Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν απλότητα αλλά και αποτελεσματικότητα στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Η μορφή Grid είναι κατάλληλη για επαγγελματίες που εκτιμούν την απλότητα αλλά παρέχει και μια πινελιά σύγχρονου σχεδιασμού. Είτε είστε δικηγόρος, λογιστής ή επαγγελματίας υγείας, αυτό το πρότυπο μπορεί να προσαρμοστεί για να μεταφέρει μια αίσθηση τυπικότητας.

Αυτός ο σχεδιασμός δίνει έμφαση στα γραφικά, επιτρέποντας μια μεγάλη εικόνα προφίλ όπου οι επαγγελματίες μπορούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Είναι ένα άμεσο χαρτοφυλάκιο στην τσέπη της νέας σας επαφής, διασφαλίζοντας ότι η τέχνη σας μιλάει από μόνη της. Ιδανικό για δημιουργικά επαγγέλματα όπως γραφίστες, εικονογράφοι και φωτογράφοι.

Με ξεκάθαρη διάταξη και εστίαση στην εταιρική ταυτότητα, σηματοδοτεί μια αίσθηση εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού. Αυτό το πρότυπο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αφήσουν μια ανεξίτηλη εντύπωση αξιοπιστίας. Εξαιρετική επιλογή για στελέχη, team leaders και freelancers.

Αυτό το πρότυπο προσφέρει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης των κοινωνικών δικτύων σε κεντρική θέση και επιτρέπει την εισαγωγή βίντεο ως φόντο. Με αυτόν τον τρόπο ενθαρρύνει τις συνδέσεις σας να αλληλεπιδρούν με το ψηφιακό περιεχόμενο σε όλες τις πλατφόρμες.

Η δομή του πρότυπου Manager είναι προσανατολισμένη στην ανάδειξη του επαγγελματισμού και των οργανωτικών δεξιοτήτων. Με μια επαγγελματική και δομημένη διάταξη για τα στοιχεία επικοινωνίας, υπογραμμίζει την ικανότητα και την ετοιμότητα, ζωτικά χαρακτηριστικά για τους επαγγελματίες.

Lead Management

Συλλέξτε leads γρήγορα και αποτελεσματικά. Οργανώστε τις επαφές σας και δημιουργήστε ευκαιρίες στέλνοντας ένα εξατομικευμένο μήνυμα στις νέες γνωριμίες σας. Η οργάνωση και η διαχείριση των δυνητικών πελατών και των επαφών σας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ με την ilo!

Η Laura άνοιξε το προφίλ του William

Πάτησε στο κουμπί του lead form

Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία της

Τώρα ο William μπορεί να διαχειριστεί τα στοιχεία της

lead_1
lead_2.1
lead_3

Η Laura άνοιξε το προφίλ του William

lead_1

Πάτησε στο κουμπί του lead form

lead_2.1

Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία της

lead_3

Τώρα ο William μπορεί να διαχειριστεί τα στοιχεία της

How to share

Δείτε μερικούς τρόπους για το πως να κάνετε share το προφίλ σας

qr code

Προσαρμόστε, κατεβάστε και τοποθετήστε το qr όπου επιθυμείτε

qr

equipment

Επιλέξτε μέσα από μια γκάμα φυσικών προϊόντων

equipment_2

wallet

Αποθηκεύστε το προφίλ στο wallet του κινητού

wallet

extra features

Unleash the possibilities of ilo platform

Analytics

Αποκτήστε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την αφοσίωση του επαγγελματικού σας δικτύου στο προφίλ σας. Επιλέξτε την περίοδο που θέλετε να αναλύσετε και παρακολουθήστε στοιχεία όπως τον αριθμό των σαρώσεων, το σύνολο των leads, τους πιο δημοφιλείς συνδέσμους στο προφίλ σας ή πόσες φορές έχει αποθηκευτεί η επαφή σας.

analytics_2

EMAIL SIGNATURE

Ενσωματώστε το προφίλ σας στην υπογραφή του email σας. Έτσι, εξασφαλίζετε οτι κάθε email είναι μια ευκαιρία δικτύωσης.

email

virtual background

Εντυπωσιάστε στα online meeting με το virtual background και επιλέξτε να φαίνεται το qr του προφίλ σας.

vb

ILO APP

Σε έναν κόσμο όπου κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, η εφαρμογή μας είναι ο απόλυτος σύντροφός σας. Ειδικά σχεδιασμένη για δυναμικούς επαγγελματίες, σας προσφέρει τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης απευθείας στα χέρια σας. Είτε βρίσκεστε στο ταξί, στην καφετέρια ή μεταξύ συσκέψεων, η διαχείριση του ψηφιακού προφίλ σας γίνεται παιχνιδάκι.

Η εφαρμογή της ilo σας παρέχει ευελιξία και ευκολία, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Διασφαλίζει ότι οποιαδήποτε ενημέρωση στο προφίλ σας γίνεται με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Με την εφαρμογή της ilo είστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά!