Hospitality – Guest Experience

Πώς να φτιάξω ψηφιακό μενού Qr και ποιά τα οφέλη;

Στην ψηφιακή εποχή, τα συμβατικά μενού αντικαθίστανται γρήγορα από το ψηφιακό μενού QR, μια βελτιωμένη και ανέπαφη λύση για την ενίσχυση της γευστικής εμπειρίας. Η δημιουργία ενός ψηφιακού μενού είναι απλή και εύκολη. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσει. Πως να φτιάξω ένα ψηφιακό μενού με τη βοήθεια της ilo;

Η μετάβαση σε μενού QR παρουσιάζει πολλά οφέλη

Ανέπαφη και υγιεινή: Στον απόηχο της πανδημίας COVID-19, τα μενού QR μειώνουν τη σωματική επαφή και περιορίζουν την εξάπλωση των ιών, καθιστώντας τις γευστικές εμπειρίες ασφαλέστερες.

Οικονομικά αποδοτική: Η εκτύπωση και η ενημέρωση των φυσικών καταλόγων μπορεί να είναι δαπανηρή. Με τα ψηφιακά μενού QR, οι αλλαγές μπορούν να γίνουν ψηφιακά και άμεσα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα

Ευκολία πρόσβασης και χρήσης: Οι πελάτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στο μενού σαρώνοντας τον κωδικό QR με το smartphone τους, εξαλείφοντας την αναμονή για ένα φυσικό μενού.

Βελτιωμένη εμπειρία πελατών: Τα μενού QR μπορούν να ενσωματωθούν σε συστήματα παραγγελιών και πληρωμών, επιταχύνοντας την εξυπηρέτηση και μειώνοντας τα σφάλματα.

Φιλική προς το περιβάλλον: Τα ψηφιακά μενού μειώνουν την ανάγκη για χαρτί, συμβάλλοντας στις προσπάθειες βιωσιμότητας της επιχείρησής σας.

Χώρος για δημιουργικότητα: Τα μενού QR μπορούν επίσης να βελτιώσουν το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας. Μπορείτε να ενσωματώσετε εικόνες, κριτικές ή ειδικές προσφορές που προσελκύουν τους πελάτες να παραγγείλουν περισσότερα.

Πως να φτιάξω ψηφιακό μενού Qr με την ilo

How to create a QR Menu and the Advantages It Brings to Your Business/ Πως να φτιάξω ψηφιακό μενού και ποια τα οφέληΣήμερα, μπορείτε και εσείς εύκολα και γρήγορα να αποκτήσετε το δικό σας μενού QR με την ilo. Για αρχή, μέσω της ιστοσελίδας μας επιλέγετε το ilo box ή steady box που επιθυμείτε να εντάξετε στον χώρο σας. Στη συνέχεια, εμείς ετοιμάζουμε την παραγγελία σας. Μαζί με το δέμα σας θα λάβετε και τους κωδικούς ενεργοποίησης για τα προϊόντα σας. Αφού εγγραφείτε στο διαχειριστικό περιβάλλον my.ilo και φτιάξετε το προφίλ σας, είστε έτοιμοι να προσθέσετε το ψηφιακό σας μενού.

 

  • Πηγαίνοντας στο section Ενέργειες και κάνοντας κλικ στο κουμπί Προσθήκη, μπορείτε να προσθέσετε Μενού- Κατάλογο.
  • Στη συνέχεια, δίνετε όνομα στο μενού σας και επιλέγετε ένα εικονίδιο της αρεσκείας σας.
  • Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες που θέλετε να προσθέσετε και να τους δώσετε, φυσικά, ένα όνομα. Αποθήκευση ξανά!
  • Δημιουργήστε ένα-ένα τα προϊόντα σας, με όνομα, περιγραφή, τιμή και εικόνα προϊόντος. Επιλέξτε μία από τις υπάρχουσες κατηγορίες για να το εντάξετε.
  • Καταχωρήστε το προϊόν σας κάνοντας αποθήκευση.
  • Μόλις καταχωρήσετε όλα τα προϊόντα που επιθυμείτε πατάτε στο κουμπί ολοκλήρωση.
  • Επιλέξτε σε ποιο επαγγελματικό προφίλ θέλετε να εμφανίζεται το μενού σας.
  • Τέλος, μπορείτε να δείτε πως θα εμφανίζεται το μενού σας, μέσω της προεπισκόπησης.

Μην ξεχνάτε ότι έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε όσα μενού επιθυμείτε. Για παράδειγμα, μενού εστιατορίου, μενού πισίνας κ.ά. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επεξεργάζεστε τα δεδομένα και τα προϊόντα ακόμα και από το κινητό σας, μέσω του my.ilo. Ακόμα, μπορείτε επιτόπου να δημιουργείτε προσφορές ημέρας ή να προσθέσετε νέες κατηγορίες με προσφορές. Οι επισκέπτες σας μπορούν να έχουν πρόσβαση στα μενού από όλα τα σημεία που έχετε τοποθετήσει ilo box.

Κάντε την μετάβαση

Συμπερασματικά, τα μενού QR αποτελούν μια οικονομικά αποδοτική, αποτελεσματική και υγιεινή μέθοδο βελτίωσης των υπηρεσιών του χώρου σας. Δεν βοηθούν μόνο στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των πελατών, αλλά παρέχουν επίσης άφθονες ευκαιρίες για δημιουργικό και στρατηγικό μάρκετινγκ.

Ξεκινήστε να δημιουργείτε το μενού QR σας σήμερα και μεταμορφώστε την εμπειρία των πελατών σας.