Hospitality – Guest Experience

Τι είναι το ανέπαφο μενού με QR code;

Με δύο μόνο λέξεις μπορούμε να πούμε ότι το ανέπαφο μενού με QR code είναι απλά «το μέλλον» των ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων εστίασης.

Γιατί αυτό; Γιατί το μέλλον πρέπει να είναι οικολογικό, οικονομικό και ανέπαφο! Και αυτό ακριβώς μας προσφέρει το ilo box. Ένα ξενοδοχείο ή ένα εστιατόριο χρειάζεται να τυπώσει αμέτρητους διαφορετικούς καταλόγους και μενού κάθε χρόνο. Το ανέπαφο μενού με Qr που προσφέρει η ilo, με το ilo box, ήρθε για να διευκολύνει τις επιχειρήσεις και φυσικά να τις βοηθήσει να γίνουν πιο αποδοτικές.

Ας εξετάσουμε κάποια από τα δυνατά στοιχεία του μενού της ilo. Tο μοναδικό διαχειριστικό περιβάλλον του my.ilo δίνει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να αλλάζουν όποτε θέλουν και από όπου και αν βρίσκονται τις πληροφορίες στο μενού τους. Ακόμα και από το κινητό και χωρίς να έχουν την ανάγκη από γραφίστες ή προγραμματιστές, μπορούν να διαχειρίζονται τις πληροφορίες του και το προφίλ τους. Όπως γνωρίζουμε, πολλές φορές υπάρχουν λανθασμένες εκτυπώσεις στους φυσικούς καταλόγους, γεγονός μη αναστρέψιμο, χρονοβόρο και καθόλου οικολογικό. Με την δυνατότητα αυτοδιαχείρισης, αυτά τα προβλήματα αποτελούν παρελθόν!

Αλλά οι δυνατότητες του ilo box δεν σταματούν εδώ! Οι ιδιοκτήτες μπορούν εύκολα να δημιουργούν «προσφορές» ή «πιάτα ημέρας» και να εμπλουτίζουν το μενού τους. Επίσης, ο πελάτης που χρησιμοποιεί το ανέπαφο QR μενού της ilo έχει την δυνατότητα να επιλέγει την γλώσσα που θέλει να βλέπει τα προϊόντα . Με τη βοήθεια της αυτόματης μετάφρασης το μενού ilo μπορεί να μεταφραστεί με 99% επιτυχία σε γλώσσες όπως: Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά κλπ.

Σημαντικό είναι ακόμα, ότι οι πελάτες μπορούν να βλέπουν τα πιάτα όμορφα οργανωμένα με συμπερίληψη φωτογραφιών. Το γεγονός αυτό ενισχύει την θελκτικότητα του καταλόγου. Βασικό στοιχείο εξίσου είναι ότι το μενού της ilo προβάλλεται σε φιλικό προς τα κινητά περιβάλλον και διευκολύνει τους πελάτες.

Τέλος, το ανέπαφο μενού με Qr είναι Covid Free αφού δε φέρνει τους πελάτες σας στην δύσκολη και άβολη θέση να χρησιμοποιούν έντυπους καταλόγους.

Δείτε όλα μας τα προϊόντα εδώ.