Tools – Technology

Τα οφέλη μιας επαγγελματικής κάρτας με NFC

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τα οφέλη μιας επαγγελματικής κάρτας με NFC αλλά και τους λόγους χρήσης της στην καθημερινότητα.

Αρχικά, θα θέλαμε να σας πούμε ότι όλη η ομάδα μας χρησιμοποιεί τις επαγγελματικές κάρτες της ilo με NFC και κάθε φορά που τις ακουμπάμε στο κινητό κάποιου που δεν γνωρίζει την συγκεκριμένη τεχνολογία, νιώθουμε πολύ περήφανοι από την αντίδραση τους…

Συνήθως τα σχόλια που λαμβάνουμε είναι: Ουάου πως το κάνει αυτό; Είναι απίστευτο! Πώς μπορώ να κάνω και εγώ την δικιά μου;

Χωρίς αμφιβολία, είναι πολύ σημαντικό σε μια πρώτη επαγγελματική, και όχι μόνο, επαφή να εντυπωσιάσετε τον συνομιλητή σας και αυτό μπορείτε να το πετύχετε με τη βοήθεια μιας επαγγελματικής κάρτας με NFC.

Ένας ακόμα λόγος, και κατά την άποψη μας, πολύ πιο σημαντικός από τον εντυπωσιασμό είναι το οικολογικό όφελος. Όπως καταλαβαίνετε, η εκτύπωση χάρτινων καρτών, που συνήθως μάλιστα, καταλήγουν στα σκουπίδια και όταν τις χρειάζεσαι δεν τις βρίσκεις, έχει μεγάλο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Ένας μέσος επαγγελματίας υπολογίζεται ότι τυπώνει περίπου 300 επαγγελματικές χάρτινες κάρτες κάθε χρόνο! Με την ilo θα έχετε μια και μοναδική επαγγελματική κάρτα με NFC τεχνολογία.

Επιπλέον οφέλη μιας επαγγελματικής κάρτας με NFC

Ένας ακόμα παράγοντας είναι οι πανδημίες, όπως ο Covid-19 που καλώς ή κακώς άλλαξαν για πάντα τις ζωές μας. Μια από τις επιπτώσεις είναι ότι μας έκαναν πιο προσεκτικούς ως προς την επαφή με τα αντικείμενα. Σε αυτό το πλαίσιο, οι επαγγελματικές κάρτες με NFC κάνουν τους συνομιλητές μας να νιώσουν ασφάλεια. Ένα tap στο κινητό τους αρκεί!

Το NFC είναι μια τεχνολογία που συναντάμε παντού στην ζωή του σύγχρονου ανθρώπου και ήρθε για να μείνει. Από την πιστωτική μας κάρτα, μέχρι τις συσκευές εντοπισμού (AirTag κτλ) χωρίς να το ξέρουμε χρησιμοποιούμε τα οφέλη του NFC στην καθημερινή μας ζωή. Με την κάρτα ilo όλα τα στοιχεία μεταφέρονται αυτόματα στο κινητό του συνομιλητή και με μερικά κλικ είναι αποθηκευμένα για πάντα σε αυτό!

Αποκτήστε τη δική σας επαγγελματική κάρτα ilo από τη σελίδα των προϊόντων μας εδώ.