Tools – Technology

Επαγγελματικές κάρτες διπλής όψης. Γιατί να τις επιλέξετε;

Πολλοί επαγγελματίες αναρωτιούνται αν χρειάζονται επαγγελματικές κάρτες διπλής όψης ή μονής. Οι επαγγελματικές κάρτες είναι αυτές που θα σας αντιπροσωπεύουν στο επαγγελματικό σας ταξίδι και οφείλουν να είναι σύγχρονες και ελκυστικές. Η χρήση και αξιοποίηση και των δύο πλευρών σε μία επαγγελματική κάρτα είναι άκρως απαραίτητη.

Επαγγελματικές κάρτες διπλής όψης της ilo

Οι επαγγελματικές κάρτες διπλής όψης της ilo, που θα τις βρείτε ως κάρτες με λογότυπο, δεν είναι οι κάρτες όπως τις έχουμε συνηθίσει. Στις χάρτινες κάρτες που μοιράζαμε στους πελάτες τόσο καιρό, μπροστά εμφανιζόταν το λογότυπο της επιχείρησης και πίσω τα βασικά στοιχεία που ήθελε να μοιράσει ο κάτοχος της. Έτσι, αν άλλαζε κάποια πληροφορία μας, θα έπρεπε να προβούμε στην εκτύπωση νέων καρτών.

Οι κάρτες ilo αλλάζουν τα δεδομένα!

Στην μπροστινή όψη εμφανίζεται το λογότυπο της επιχείρησης καθώς και το σύμβολο που χρησιμοποιείται ευρέως για την ύπαρξη NFC. Στην πίσω όψη, τυπώνεται το QR Code – για παλαιότερες συσκευές που δεν διαθέτουν NFC- καθώς και το ονοματεπώνυμο αλλά και η ειδικότητα του κατόχου της κάρτας.

Πλέον, με τις έξυπνες επαγγελματικές κάρτες ilo δεν χρειάζεται να εκτυπώνετε εκατοντάδες κάρτες ετησίως και να τις μοιράζετε στους πελάτες σας. Ακόμα, δεν θα χρειαστεί να συμβιβάζεστε με περιορισμένες πληροφορίες και συνεχείς επανεκτυπώσεις.

Τι πρέπει να περιέχει μια επαγγελματική κάρτα διπλής όψης;

Με την ilo και τη σύγχρονη σχεδίασή της, αρκούν μόνο: Το λογότυπο σας, το μοναδικό QR Code σας, το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητα σας. Όλα τα υπόλοιπα με ένα tap ή ένα scan θα τα έχει ο παραλήπτης στο κινητό του. Μοιραστείτε βασικούς συνδέσμους, στοιχεία επικοινωνίας, το πορτφόλιο σας και πολλά ακόμα! Η κάρτα της ilo σας δίνει περισσότερες δυνατότητες από όσες είχε η έως τώρα επαγγελματική κάρτα.

Πάμε να δούμε κάποια βασικά στοιχεία που μπορείτε να μοιραστείτε με την ilo κάρτα σας:

  • Την επαφή σας. Που με ένα μόνο κλικ μπορεί να αποθηκευτεί στο κινητό του παραλήπτη.
  • Τα Social Media
  • Την Ιστοσελίδα σας
  • Το email σας
  • Lead form. Μπορείτε να λάβετε απευθείας στο email σας, τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου χωρίς να χρειαστεί να σημειώνετε σε χαρτιά.
  • Χρήσιμα Links που θέλετε να του δειγματίσετε, όπως για παράδειγμα μία παρουσίαση της εταιρίας, του προϊόντος, μίας προσφοράς κ.λπ.

Συνοψίζοντας, επωφεληθείτε από μια κάρτα διπλής όψης ilo. Είστε ακόμα σε δίλημμα; Αντικαταστήστε τις χάρτινες κάρτες με μια σύγχρονη επαγγελματική κάρτα που θα σας λύσει τα χέρια. Αποκτήστε την κάρτα ilo με λογότυπο εδώ.